tiistaina, marraskuuta 24, 2015

Cinnamoncone Icecream

Paksu lumikerros peitti maisemaa. Paksuihin turkiksiin sonnustautunut teini-ikäinen tyttö kaivoi lapiollaan kuoppia jäiseen maahan porkkanoita varten. Jokaisen pienen kuopan päälle hän asetti metallisen pyöreän kannen, joka suojelisi kylvöä. Iso, valkoinen kissa seurasi tytön toimia iglumaisen asunnon vierestä. Kun hommat oli hoidettu tyttö suoristi selkänsä ja huokaisi syvään.
” Meidän on aika lähteä. Ne ovat kohta täällä. Ne tulevat pian.”
Tyttö nosti ruskeanahkaisen reppunsa toiselle olalleen ja läksi kissansa kanssa kulkemaan kohti teräväkärkisiä jääpatsaita. Kauempana näkyi kangastuksen omaisena seisova tumma hahmo.

Mustapunainen tausta liikkui aaltojen lailla. Nuori mies, jolla oli piikikkäät mustat hiukset katsoi päättäväisesti jonnekin kauas. Hänellä oli punainen nuttu ja oikealla olallaan paksuin köysin kiinni sidottu turkis.
Sama mustapunainen värimeri liikkui taustalla, kun Horus-päinen olento maalasi symboleita pitkään teräväkärkiseen seipääseen. Viimeinen olisi tarvinnut enää vain yhden vedon, mutta sille ei ollut aikaa.
Keltainen susi laukkasi hulluus silmissään ja kita avoinna kohti, mustapunaisen värin velloessa taustalla.

Aikaa oli kulunut. Ainakin viisitoista jaksoa ellei enemmän. Tyttö, kissa ja mies jakoivat saman keittiön. Mies istui hieman kauempana puuhastellen omiansa, tyttö nosteli hellan äärellä kupistansa höyryävän kuumia nuudeleita kissan katsellessa vierestä. Tuo valkoinen, pörröinen olento aukaisi suunsa ja alkoi puhua.



Ihmissusia ja puhuvia kissoja. Niistä on minun animeni tehty. Herätessäni en ollut enää varma nimestä oliko se 'Animecone' vai 'Cinnamoncone'. Päädyin jälkimmäiseen sillä se palasi yhä useammin mieleeni.


Ei kommentteja: